america clean

full-service voor uw huishoudhulp

Huishoudhulp met dienstencheques

Vanaf 1 februari 2021 is onze dienstencheque afdeling overgenomen door Trixxo, je kan hun bereiken op 089 30 61 96 en op genk.home@trixxo.be.
Wij wensen onze klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen en bedanken zeker ook onze huishoudhulpen voor hun loyale en harde werk.

America clean is niet zomaar een dienstenchequebedrijf, wij bieden je meer dan dat. Naast poetsen, wassen, strijken en koken, kan je bij ons ook terecht voor een dienstverlening op maat. Begeleiding bij het aanvragen van je dienstencheques, vervanging van je vaste huishoudhulp bij ziekte of vakantie, ondersteuning bij specifieke schoonmaakproblemen, ... Vraag het ons!

Je betaalt simpelweg met dienstencheques van € 9 euro/u. (€ 6,30/u. na belastingaftrek) en er zijn bij ons ook geen extra administratie- of vervoerskosten. Beslis je gebruik te maken van onze schoonmaakdiensten, dan komen we eerst even bij je langs. Samen met onze huishoudhulp bespreken we je specifieke wensen en het werkschema. Zijn er nadien nog vragen of twijfels, dan staat er een inspectrice van america clean voor je klaar die de kwestie samen met jou van naderbij bekijkt.

Huishoudhulp met dienstencheques